Wuxi BIOT Biology

In the overall planning, the plan takes the single-storey power house in the middle as the core, and the design is unified to form the central landscape of the factory area. It also echoes with the urban image landscape on the north side and the courtyard landscape in the R&D stage area; three cores are planned: the welcoming landscape, the central landscape and the courtyard landscape, and the three landscapes are connected through the footpath to form the main axis running through the factory area; in the landscape design On the building, hard pavement and lawn are mainly used, and some sketches with a sense of design are used; in the central landscape area, the facade and top of the building are uniformly greened to enhance the overall environment.

On the interior side, DUTS together with the owner, turned biotechnology research and development into an "industrial tourism" route. The garden is built according to the mountains and the scenery is built according to the water, so that the industrial production and the environment can be better integrated; the R&D laboratory has become a cutting-edge and display "collagen museum"; the ecological raw material breeding area has become an interactive experience area.


OWNER
BIOT Biology
AREA
67661sqm
CONTENT
City Renovation
TIME
2021
ADDRESS
Wuxi, Jiangsu
图片
C03
Enscape_2022-02-10-17-00-02
贝迪项目沿路透视
Enscape_2022-02-10-16-46-45
Enscape_2022-02-10-16-44-51
图片3
Enscape_2022-01-12-14-34-04
Enscape_2022-01-13-11-33-35
Enscape_2022-02-23-17-14-27
Enscape_2022-02-23-17-25-27
Enscape_2022-02-23-17-31-17
Enscape_2022-02-23-18-38-34
back to the top